Vakantie Landgoed Alberthoeve

Rust, Ruimte en een prachtige omgeving in het Nationale Park het Drents-Friese Wold, gelegen aan vele fiets, wandel, ruiter en menpaden

Gratis seizoensplaats in een prachtige omgeving

Gratis Seizoensplaats op SVR-Natuur Camping Alberthoeve?

Gratis prachtige seizoensplaats in combinatie met een klein beetje gewaardeerd werk? Dan is dit net wat voor jou!

Wij zijn voor het seizoen 2021 (eventueel met verlenging per jaar!) op zoek naar enthousiaste schoonmaakster(s) (eventueel echtpaar) voor op onze SVR Camping in Wateren.

Steek je graag de handen elke dag even uit de mouwen, voel je je verantwoordelijk en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn opzoek naar een goede kracht(en) die op onze camping in Wateren drie a vier dagen de twee sanitairgebouwen op onze SVR Natuurcamping, willen gaan schoonmaken.

Jij bent een aanpakker en hebt oog voor detail. Jij bent dé persoon of personen die de gasten een geweldige vakantie kan bezorgen. Daarom vinden wij dit ook één van de belangrijkste functies van de camping. Want elke gast vindt een schoon sanitairgebouw belangrijk. Jij zelf toch ook? Want hoe leuk en mooi een vakantie ook is, een niet goed schoongemaakt sanitair heeft invloed op de tevredenheid van de gast. Dus je hebt een zeer waardevolle en gewaardeerde functie binnen ons team.

Enige ervaring in de schoonmaak is een pre, maar zeker geen vereiste. Als je een harde werker bent, enthousiast en zin hebt om er met het team een mooi seizoen van te maken, dan komen wij al een heel eind. Natuurlijk helpen we je eerst met het inwerken.

Jouw profiel:

  • Representatief.
  • Zelfstandig werkend.
  • Inzichtelijk vermogen.
  • Verantwoordelijk, je gaat netjes en zorgvuldig om met spullen van een ander.
  • Drie a vier dagen één a twee uurtjes beschikbaar.
  • Jij kunt zelfstandig te werk gaan.
  • Je werkt nauwkeurig.

Branche: Recreatie.

Soort dienstverband: Parttime, tijdelijk. (April t/m September)

Uren in overleg.

Bent u enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis. Neem contact op met nummer 0521387295 of stuur een mailtje naar: info@alberthoeve.nl

LET OP! ER IS NU NOG MAAR 1 PRACHTIGE SEIZOENSPLAATSEN BESCHIKBAAR.