Bingo op vakantie landgoed de Alberthoeve

Eerste bingo op de Alberthoeve

Op zaterdag 25 juni was het dan zover, de allereerste bingo in de historie van de Alberthoeve. Na weken van voorbereiding en contact met de campinggasten was de dag van de bingo dan eindelijk aangebroken. Een gezellig avond in de Groene Ekkels om de campinggasten nader tot elkaar te brengen en onder het genot van een hapje en drankje de buurman of buurvrouw van de camping te leren kennen.

Om 19:00 uur ging de zaal open en na 10 minuten waren daar de eerste enthousiaste spelers al. Om 20:00 uur zat de zaal werkelijk in elke hoek vol met 35 spelers en kon de bingo beginnen. Na het welkomstwoord van camping eigenaresse Nelleke Zwiers en een korte uitleg van de bingo, ging het spel van start.
Tijdens de bingo zijn er een aantal prijzen gesponsord door een aantal bedrijven uit de buurt, zo kwam er prijzen uit Wilhelmina oord, Oosterwolde, Haule, Donkerbroek en Noordwolde. Deze bedrijven zijn allemaal uitgelicht zodat de gasten wat de prijs inhoudt en waar het product te verkrijgen is.

Tussen de rondes door was het tijd voor pauzes met een hapje en drankje, verbinding en mooie gesprekken. Waarbij seizoengasten die er al jaren staan in contact kwamen met de seizoengasten die dit jaar nieuw zijn. Na de pauzes was er een kleine verloting met prijzen de gedoneerd zijn door bedrijven uit de omgeving.

Rond 22:30 uur werd de hoofdprijs gewonnen, de mooie airfryer, die op een goede plek terecht kwam.
Na een mooi dankwoord voor de organisatie, waren de gasten erg enthousiast en er klonk ook een volmondige JA op de vraag of dit vaker georganiseerd moet worden. Het is fijn dat de gasten zo hebben genoten van deze mooie avond en het gezellig spel, in het naseizoen komt hier zeker een vervolg op.

Camping de Alberthoeve - Omgeving Dwingelderveld-Heide