Vakantie Landgoed Alberthoeve

Rust, Ruimte en een prachtige omgeving in het Nationale Park het Drents-Friese Wold, gelegen aan vele fiets, wandel, ruiter en menpaden

*** Mededeling coronavirus covid-19 ***


Corona update

Er komen op dit moment veel vragen binnen vandaar deze pagina die duidelijkheid biedt aan u. Lees hier in iedergeval de informatie die wij op dit moment verstrekken. Mocht er meer informatie binnen komen zal deze hier worden bijgewerkt.


Geplaatst: 16-Maart-2020

Laatst aangepast: 14-Juni-2020 (hou deze pagina goed in de gaten omtrent het laatste nieuws. Dit kan namelijk per dag verschillen)


SVR CAMPING: Seizoensgasten en Voorseizoensgasten

SVR Natuurcamping Vakantie Landgoed Alberthoeve is wel gewoon geopend en hier kunt u genieten van de natuur. Vanaf Woensdag 1 April start het kampeerseizoen waarbij de toeristische, seizoen- en voorseizoengasten gewoon kunnen aankomen. Wij zijn gelegen in een rustig gebied waar op dit moment geen bijzondere veiligheidsrisico's gelden.

Het coronavirus houdt kamperen (nog) niet tegen. Wij zijn van mening dat kamperen met je eigen kampeermiddel het minst risicovol is. Wij hebben geen recreatieruimte, restaurant, zwembad of binnenspeelruimte. Geen ruimte waar veel mensen bij elkaar zijn.

Als kampeerder houdt je zelf voldoende afstand van anderen, en zijn de plekken groot genoeg om afstand te houden. Zolang er van hogerhand niet bepaald wordt dat wij moeten sluiten zijn wij gewoon open. Er gaat namelijk niets boven kamperen of heerlijk te recreëren in de buitenlucht. Kom genieten: door heerlijk te fietsen en te wandelen in onze mooie omgeving, Een goede hygiëne staat bij ons centraal, vooral in deze periode. Het is bekend dat het coronavirus zich verspreid via hoest- en niesdruppeltjes. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort.


Vanaf datum 15-JUNI is het sanitair gebouw weer geopend volgens de volgende Corona protocollen. dat betekend 1,5 meter afstand en volg de regels op die wij hebben opgesteld!

PROTOCOLLEN CAMPING ALBERTHOEVE VANAF 15 JUNI 2020.pdf    


Desondanks hebben wij wel een aantal maatregelen moeten treffen! Wij en uw medegasten waarderen het als u deze volgt:

 • Om contactmomenten te beperken vragen wij u per e-mail (voorkeur) of telefonisch onze receptie te bereiken in plaats van een bezoek te brengen aan de balie.
 • Heeft u een seizoensplaats op onze camping en staat de caravan bij stalling Pol, willen wij minimaal 5 dagen voor datum aankomst weten wanneer u komt. Dit inverband met de planning en het eventueel ophalen van uw caravan. Deze staan nu nog in de stalling inverband met Corona, en worden op verzoek opgehaald.
 • Houdt gepaste afstand tussen uzelf, medegasten en personeel. Fysiek contact zoals het schudden van handen wordt niet langer gewaardeerd.
 • zoals bekend is het sanitair op onze camping gesloten! Dat betekend dat u welkom bent, maar gebruik moet gaan maken van eigen sanitaire middelen in uw eigen kampeermiddel. (Meerdere waterkranen zijn gewoon aanwezig op de camping en ook kunt u uw chemische toilet gewoon ledigen. neem wel even de volgende onderstaande punten in acht!)
 • VOORWAARDEN KLIK OP DE LINK:Om besmetting van het verschrikkelijke Coronavirus in te dammen in Nederland gelden bij ons op de camping ook strenge regels.pdf

  

Gelden er extra maatregelen voor de gasten betreffende de hygiëne?

Wij adviseren ook onze gasten op de camping hun eigen verantwoording te nemen.

We drukken u op het hart om uw eigen gezondheid voorop te stellen. Mocht u besluiten naar ons af te reizen, dan vragen we u de hygiëne protocollen van de RIVM in acht te nemen. Heeft u de welbekende gezondheidsklachten dan vragen we u met klem, uw medemens te beschermen en thuis te blijven.

Wat kunt u zelf doen? Daarnaast is het verstandig om de volgende zaken ook in acht te nemen als u op de camping bent.

 • Was extra vaak uw handen. Desinfecterende handgels gebruiken.
 • Wanneer u moet hoesten of niezen doe dit in de ellenboog,
 • Voorwerpen die vaak aangeraakt worden nog wat beter en vaker te reinigen dan anders. Dit geldt onder meer voor: de waterkraan achter uw caravan of op het veld.
 • Neem voldoende papieren zakdoekjes mee met alcohol en ontsmettende schoonmaakmiddelen.
 • Houd voldoende afstand met de andere gasten. Minimaal 1,5 meter.
 • Het ontvangen van bezoek op het park is tot 1 juni niet mogelijk.
 • Neem uw eigen schuurtentje mee, met eventueel een campingtoilet/porta potti/chemisch toilet en eigen toiletpapier. (uw chemisch toilet ledigen is gewoon mogelijk)
 • Washandjes met zeep mee (net als vroeger inplaats van douchen)
 • Ga niet in groepen bij elkaar zitten. Hoe gezellig dat ook is.
 • Groet elkaar op een andere manier
 • Vertoont u symtomen? Neem contact op met de huisarts, en blijf thuis!

Het is en blijft uw beslissing/verantwoordelijkheid om wel of niet op pad te gaan! Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

ls u besluit om wel te gaan neem dan de bovenstaande adviezen in acht.


Wanneer u uw boeking wilt annuleren gelden de algemene annuleringsvoorwaarden.  

Voor een eventueel zelf afgesloten annuleringsverzekering is er niet sprake van een geldige annuleringsreden en volgt er dus geen terugbetaling van de annuleringskosten uit de verzekering. Tenzij de recreant zelf ziek is of een reisgenoot ziek is of -ingeval hij niet ziek is - hij zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval.

Ingeval van annulering omdat de recreant zelf of een van zijn reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

U dient zich te houden aan de betalingsvoorwaarden (datum's en bedragen) zoals aangegeven op het reserveringsformulier tevens factuur/contract.

Annuleren en/of verzetten kan uitsluitend alleen via e-mail.


SVR CAMPING: Toeristiche gasten

Voor toeristische gasten gelden de zelfde bovenstaande regels zoals beschreven! Echter is het zo, wanneer u een camping plaats heeft geboekt bij ons op de camping in de periode voor datum 6 Mei en daarvoor een aanbetaling heeft gedaan, mag u de datum verzetten naar een andere datum/periode in hetzelfde jaar tot 1 Oktober!

Annuleren en/of verzetten kan uitsluitend alleen via e-mail en graag pas een week voor uw datum van aankomst! (waarom pas een week van te voren? Omdat wij veel werk hebben, met het verzetten van uw reservering, en er intussen groen licht kan worden gegeven vanuit hogere hand.)

TARIEVEN TOERISTISCH KAMPEREN:Mocht u toch willen besluiten te komen kamperen houden wij ons wel vast aan de tarieven zoals aangegeven op onze website. Wij zijn een bedrijf die het moeten hebben van deze bedrijfsactiviteiten en hebben daar ook de speciale maatregelen voor moeten treffen. Niet gebruik kunnen maken van services diensten zoals sanitair geeft dus geen recht op korting!  


VERBLIJFS ACCOMMODATIE: Groepsaccommodatie

Annuleren / omboeken

Verblijven tot 1 Juli.

Wanneer u een groepsverblijf heeft geboekt in de periode voor 1 Juni kunt u deze kosteloos verzetten naar een andere periode tussen 1 Juli 2020 en 01 April 2021. Mocht er prijsverschil zitten tussen de huidige en nieuwe periode dient u dit verschil bij te betalen. Mocht deze periode kwa tarief lager uitvallen krijgt u geen geld terug. Aan de hand van de bezettingskalenders op onze website bij de gehuurde accommodaties, kunt u opnieuw een vrije periode kiezen.

LET OP!

U kunt slechts één keer uw datum kosteloos verzetten zonder extra administratie kosten. Denk dus goed na over een door u nieuwe gekozen datum! Mocht u de datum nogmaals verzetten, worden wel extra administratie kosten berekend van €16,-(overleg dus eerst goed met uw familie/vrienden voordat u een nieuwe datum kiest)

Wanneer er een nieuwe huurdatum is vastgesteld na het verzetten van uw huidige aankomst datum vanwege Corona, en u gaat daarna wel een annulering in gang zetten bent u de volledige 100% kwijt van de totale prijs! Uit coulance hebben wij u namelijk een nieuwe datum uit laten kiezen, waardoor u bij uw eerste annulering al de volledige 100% kwijt zou zijn geweest.

Voor een eventueel zelf afgesloten annuleringsverzekering is er niet sprake van een geldige annuleringsreden en volgt er dus geen terugbetaling van de annuleringskosten uit de verzekering. Tenzij de recreant zelf ziek is of een reisgenoot ziek is of -ingeval hij niet ziek is - hij zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval.

Ingeval van annulering omdat de recreant zelf of een van zijn reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Wanneer u uw boeking wilt annuleren inplaats verzetten gelden de algemene annuleringsvoorwaarden. Verder de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering.

Annuleren en/of verzetten kan alleen via e-mail.

Alsnog een reis- en annuleringsverzekering afsluiten heeft in de meeste gevallen weinig zin. Tegen dergelijke calamiteiten kunt u zich haast niet verzekeren. Iedereen dient zelf zorg te dragen voor de gevolgen die een calamiteit met zich mee brengt. Aangezien het coronavirus met bijbehorende maatregelen een calamiteit is, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Verblijven na 1 Juli


Vanuit de overheid zijn er nog geen berichten gekomen die een reden tot annuleren en/of verzetten van de boeking geven. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten er berichten vanuit de overheid komen die betrekking hebben op de periode na 1 Juli, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen via deze webiste pagina.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.


VERBLIJFS ACCOMMODATIE:Bungalows en Bed en Breakfast

Onze bungalows en Bed en Breakfast zijn gewoon vrijgegeven omdat deze beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Komt u met meer dan 3 Individuele gasten en niet met één gezin dan kan uw verblijf worden omgeboekt zoals hierboven aangegeven bij Groepsaccommodatie.


EVENEMENTEN: Blij dat ik Rij weekend en Friezenrit

Voor onze geplande "Blij dat ik Rij weekend" en de "Friezenrit" hebben we een mooie oplossing gevonden door dit weekend te verplaatsen naar een nieuwe datum in het jaar 2021. Uw aanbetaling voor het "Blij dat ik Rij" weekend blijft dus gewoon staan! Het nieuwe "Blij dat ik Rij" weekend staat nu gepland op 14, 15 en 16 Mei 2021. En de "Friezenrit" staat gepland op datum 12 Juni 2021 Klik hier voor meer informatie. We gaan er met zijn allen een gezellig weekend van maken. Alvast bedankt voor uw begrip namens de organisatie Jaap Sarvaas en Jaap de Vries.


Denk goed na, denk om elkaar en blijf gezond!


Met vriendelijke groeten,

Familie Zwiers