Vakantie Landgoed Alberthoeve

Rust, Ruimte en een prachtige omgeving in het Nationale Park het Drents-Friese Wold, gelegen aan vele fiets, wandel, ruiter en menpaden

Compleet verzorgd BLIJ DAT IK RIJ all-in weekend (Nieuw)


"BLIJ DAT IK RIJ" Weekendje weg!

VANWEGE HET CORONA VIRUS GAAT ONZE GEZONDHEID VOOR! VANDAAR DAT WE DIT GEZELLIGE GEORGANISEERDE EVENEMENT VERPLAATSEN NAAR VOLGEND JAAR! HET AANBETAALDE BEDRAG BLIJFT DUS NETJES STAAN EN WE GAAN OPNIEUW VOOR EEN LEUK WEEKEND MET ZIJN ALLEN! BEDANKT VOOR UW BEGRIP EN DE MOOIE OPLOSSING :-)


Compleet verzorgd door Kokkie Jaap de Vries en Jaap Sarvaas.

Datum: 14, 15 en 16 Mei 2021. Dit weekend is bedoeld voor alleen maar ruiters, en tot een maximum aantal van 15 personen!

Geef u snel op via onderstaande reserveringsknop. (reserveren kan tot 1 Januari 2021) Maar let wel op! want....... VOL IS VOL!!!Omdat de friezenrit en de snertrit steeds populairder aan het worden is, en er ineens best veel vraag is naar een compleet verzorgt weekendje weg, kwamen Kees en Kokkie Jaap op een leuk idee! In samenwerking met Vakantie Landgoed Alberthoeve in Wateren een verzorgd weekend samen te stellen met ontbijt op de ochtenden, een lunch voor overdag en voor savonds een chinees buffet en een compleet verzorgde BBQ (Ook eventueel vegetarisch). Op de zaterdag en zondag zal er een mooie route worden uitgezet met lunch voor onderweg. De overnachting zal gaan plaatsvinden in een gezellige groepshuisvesting, met meerdere slaapkamers en allemaal boxspringbedden (incl. bedlinnen en handdoeken). In de kantine van accommodatie de Golden Ekkels leert u elkaar gezellig kennen en valt er genoeg te praten over het onderwerp paardrijden :-)


Hoe zal het weekend worden ingedeeld:

Aankomst op Vrijdag 14 Mei vanaf 15.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur op de Alberthoeve. Daar zal een gastheer u ontvangen en kunt u op de dag van aankomst eerst lekker zelf even wat omkeutelen en eventueel een route rijden aan de hand van de ruiterroutekaarten die klaar zullen liggen in de accommodatie. Zorg er wel voor dat u voor 19.00 uur terug bent, want dan gaan we beginnen met een gezamelijk compleet verzorgde BBQ en kunnen we gezellig kennis met elkaar maken.

Zaterdag 15 Mei. Wakker worden wakker worden wakker worden! Om 8.30 uur kunt u zich weer verzamelen in de kantine en zal de ontbijt tafel klaar staan. Na een goed gevulde maag kunt u zich 10.00 uur klaar gaan maken voor een mooie rit door de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold. Deze route is helemaal door meneer Kees bedacht en uitgezet. De route zal ongeveer 30 km lang zijn met eventueel een verkorte versie, met halverwege verzorgd door onze beroemde Kokkie Jaap een overheerlijke lunch. Wanneer we allemaal weer terug zijn op de Alberthoeve kunt u nog even rustig bijkomen, douchen ontspannen. sávonds om 19.00 uur verzamelen we ons weer en gaan we gezellig beginnen aan een compleet verzorgt Chineens Buffet.

Zondag 16 Mei. Ook op de zondag worden jullie weer om 8.30 uur gewekt, en kunnen jullie aanschuiven aan het ontbijt. Na een goed gevulde maag gaan we ons weer verzamelen om 10.00 uur en rijden we door het mooie afwisselende gebied van de Maatschappij van Weldadigheid. Deze rit zal ongeveer 25 km lang zijn met halverwege weer een lunch voor onderweg. Bij terugkomst op de Alberthoeve gaan we het weekend afsluiten met een kop koffie/thee en Soep en broodjes.


Wat is de prijs voor dit compleet verzorgde weekendje weg?

Kosten voor dit compleet verzorgde weekendje weg zijn €200,- p.p. all-in!

Dat betekent incl. bedlinnenpakket, handdoekenpakket, toeristen en mileubelasting, schoonmaak, ontbijt, lunch en maaltijden, en na uw eigen gemaakte keuze Boxhuur (incl. weidegang) of alleen weidegang. Tevens bent u een weekendje weg dus uitmesten doen wij voor u en hooi/kuil kunt u van ons gebruiken.

Het enige wat u zelf dient mee te nemen is een goed humeur en eigen drinken (dit zal in beperkte mate ook wel aanwezig zijn) en tevens krachtvoer voor uw paard/pony.
Blijf op de hoogte via de facebook pagina van Jaap en Jaap :https://www.facebook.com/events/399375550947673

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dit weekendje weg neem dan contact op met de organisatie Jaap Sarvaas via facebook messenger

Wij wensen u heel veel plezier toe!