Vakantie Landgoed Alberthoeve

Rust, Ruimte en een prachtige omgeving in het Nationale Park het Drents-Friese Wold, gelegen aan vele fiets, wandel, ruiter en menpaden

Buitenrit door het Drents Friese Wold.

Deze rit is zowel voor onder het zadel als voor aanspanningen. De rit zal rond de 20 a 25 km zijn en mooi gevarieerd. De route wordt door eigen bordjes aangegeven zodat u niet kunt verdwalen.

Deelname is € 15,00 per combinatie en voor grooms of opstappers bij een aanspanning is dit € 10,00. Hiervoor is er bij ontvangst koffie met koek en na afloop onbeperkt de welbekende snert van kokkie Jaap (voor vegetariërs zal er ook een heerlijke soep zijn. Wel graag bij opgave vermelden)

Voor mensen die wat verder weg komen is er bij ons op de Alberthoeve gelegenheid te overnachten voor paard en rijder in de B&B of een gezellige Lodge. (Dit kunt u het beste rechtstreeks boeken via de website Alberthoeve)

Koffie is klaar om 10.30 uur en pas vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur mag u vertrekken. Een ieder is vrij in welke tijd hij/zij wil vertrekken.

Opgave graag alleen via de mail: tolsseek@hotmail.com


      

DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE NOG EVEN OP EEN RIJTJE GEZET VOOR U:


Adres gegevens Start/Finish terrein Snertrit Drents-Friese Wold:

Alberthoeve, Wateren 24, 8438 SB, Wateren.


Wanneer is de rit? De rit is op datum Zondag 11 November 2018.

Vanaf hoelaat zijn we welkom, en kunnen we ons aan aanmelden? De koffie/thee is klaar vanaf 10.30 uur. U kunt zich vanaf die tijd ook aanmelden bij het secretariaat. Het secretariaat, catering EHBO en toiletten zijn te vinden in accommodatie de Groene Ekkels! Zie plattegrondVanaf hoelaat mag ik de route gaan rijden? Vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur mag u starten.

Hoe weet ik hoe ik moet rijden? De route wordt netjes aangegeven met pijlen voorzien van onderstaande logo. Verdwalen is er dus niet bij :-)

Tevens wordt de route aangegeven op kaart en kunt u deze rijden via GPS. De routes wordt later hier gepubliceerd.


Wat te doen bij terug komst Finish terrein? U dient zich netjes af te melden en kunt nu heerlijk genieten van de zelfgemaakte soep van kokkie Jaap!

Door omstandigheden annuleren? Doe dit dan ruim van te voren zodat we eventueel weer anderen aan kunnen nemen. Afmelden graag alleen via dit email adres :  snertrit@alberthoeve.nl