Vakantie Landgoed Alberthoeve

Rust, Ruimte en een prachtige omgeving in het Nationale Park het Drents-Friese Wold, gelegen aan vele fiets, wandel, ruiter en menpaden

ALGEMENE VOORWAARDEN/REGELS HUIDIEREN OP VAKANTIE LANDGOED ALBERTHOEVE

Wij heten u van harte welkom met uw huisdier op de Alberthoeve te Wateren en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.

  • Uw hond is eveneens welkom. Tegen een geringe meerprijs kunt u deze meenemen. Wel wordt op u een beroep gedaan de hond(en) niet in de slaapkamers toe te laten van de verblijfsaccommodaties. Tevens vragen wij u, vanuit hygiënisch oogpunt voor de andere gasten, uw hond een eigen plek te geven in het huis. Wij adviseren u een bench voor uw hond mee te nemen. Neem niet meer honden mee als wordt aangegeven.
  • Honden mogen niet alleen in de verblijfsaccommodaties achterblijven. Een hond kan langdurig blaffen als de eigenaar niet thuis is. Dat geeft veel overlast voor de andere gasten.
  • Op het hele terein honden aan de lijn!
  • Uitwerpselen van uw huisdier dienen direct te worden opgeruimd. Bij uw verblijf krijgt u per hond een hondenpoephouder incl. 15 zakjes. Mocht u deze op hebben, zijn nieuwe verkrijgbaar. tussen 9.00 en 10.00 uur van maandag t/m zaterdag bij de receptie boerderij.
  • Pittbulls/Rottweilers en soortgelijke honden zijn niet welkom zonder toestemming.
  • Wij hopen op deze manier de eventuele overlast voor u en andere gasten tot een minimum te kunnen beperken en rekenen op uw medewerking!

Honden aan de lijn en hondenpoep opruimplicht!